Over ons

Tuinmeubels zorgvuldig samengesteld, gehele collectie direct uit voorraad leverbaar!

Scherpe prijzen, top kwalitiet!

Dealer van Happy Outdoor Living

Wij zijn trotse dealer van het tuinmeubel merk Happy Outdoor Living. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Verschillende materialen en ontwerpen samengesteld in praktische en mooie tuinmeubels. Diverse modellen naar wens uit te breiden.

Historie

Online tuinmeubels

We zijn in het jaar 2020 gestart en hebben zoveel goeie reacties gekregen dat we besloten hebben om ons eigen merk op de markt te brengen. Hiervoor hebben we in 2020 veel overleg gehad met internationaal agentschappen en hebben zo in overleg met verschillende fabrikanten onze eigen modellen ontworpen en geproduceerd. We proberen ons van de concurrenten te onderscheiden om topkwaliteit tuinmeubelen te leveren voor de scherpste prijzen. Dit kunnen we doen omdat we zelf importeren dus de tussenpersonen in een bedrijfskolom hebben uitgeschakeld.

Stijl en comfort voor iedereen

Service en direct uit voorraad leverbaar

Snelle levertijden. Geen wachttijden. Voldoende tuinsets op voorraad en direct leverbaar. Wil je zelf je tuinset ophalen omdat je in de avond lekker willen loungen in je tuin, bij ons is dat mogelijk! We zijn flexibel en denken met onze klanten mee. Jullie wens is onze zorg.